Wat u en uw kind kunnen verwachten

Nadat u zich bij ons heeft aangemeld via c.engbers@praktijkspil.nl of 073-6841310 wordt u door Chantal Engbers, Annemiek of Evi teruggebeld. Telefonisch gaan we in overleg wat de beste aanpak is voor uw kind

U krijgt via onze beveiligde omgeving de benodigde informatie toegestuurd. In geval van vergoede zorg is het van belang dat we de verwijzing van de (huis-)arts of een beschikking van de gemeente ontvangen. Hiernaast kunt u informatie vinden voor uw kind of jeugdige.

Onderzoek

Nadat uw hulpvraag is doorgesproken, wordt ervoor gezorgd dat de inhoud van het onderzoek aansluit op de individuele situatie. Het onderzoek wordt gepland op één of meerdere dagdelen, afhankelijk van de hulpvraag. Na afronding van het onderzoek ontvangt u een onderzoeksverslag en een uitnodiging voor een adviesgesprek. Een gesprek vindt bij voorkeur plaats met alle betrokkenen.

Behandeling

Voor het opstarten van een behandeling vindt een eerste gesprek plaats en op basis daarvan wordt een handelingsplan opgesteld, zowel bij vergoede als niet-vergoede zorg. Behandelingen worden periodiek geëvalueerd door middel van toetsen/vragenlijsten. U ontvangt een evaluatieverslag en een uitnodiging voor een evaluatiegesprek.

Locatie Vught

(tevens postadres)

Taalstraat 89

5261 BB Vught

Locatie Gestel - Medisch

Centrum Achter de Linden

Schijndelseweg 15-j

5271 BK Sint-Michielsgestel

Locatie Boxtel

Gebouw van Tripade

Mgr. Wilmerstraat 22A

5281 JT Boxtel

Locatie Den Bosch

Pelssingel 20A

5212 PA 's-Hertogenbosch

Locatie Waalwijk

Gezondheidscentrum Het Koetshuis

Koetshuislaan 607

5146 BR Waalwijk

 

Locatie Waalwijk - Grotestraat

Grotestraat 142

4151 HC  Waalwijk

 

Locatie Oosterhout (per 30 maart)

Sint Antoniusstraat 8

4902 PV  Oosterhout

© 2017 Spil Vught B.V.