top of page

Wat u en uw kind kunnen verwachten

Nadat u zich bij ons heeft aangemeld via c.engbers@praktijkspil.nl of 073-6841310 wordt u door ons teruggebeld. Telefonisch gaan we in overleg wat de beste aanpak is voor uw kind

U krijgt via onze beveiligde omgeving de benodigde informatie toegestuurd. In geval van vergoede zorg is het van belang dat we de verwijzing van de (huis-)arts of een beschikking van de gemeente ontvangen. Hiernaast kunt u informatie vinden voor uw kind of jeugdige.

Onderzoek

Nadat uw hulpvraag is doorgesproken, wordt ervoor gezorgd dat de inhoud van het onderzoek aansluit op de individuele situatie. Het onderzoek wordt gepland op één of meerdere dagdelen, afhankelijk van de hulpvraag. Na afronding van het onderzoek ontvangt u een onderzoeksverslag en een uitnodiging voor een adviesgesprek. Een gesprek vindt bij voorkeur plaats met alle betrokkenen.

Behandeling

Voor het opstarten van een behandeling vindt een eerste gesprek plaats en op basis daarvan wordt een handelingsplan opgesteld, zowel bij vergoede als niet-vergoede zorg. Behandelingen worden periodiek geëvalueerd door middel van toetsen/vragenlijsten. U ontvangt een evaluatieverslag en een uitnodiging voor een evaluatiegesprek.

bottom of page