Samenwerkingspartners

Omdat het niet haalbaar is om binnen één praktijk alle vormen van behandeling en overige hulpverlening aan te bieden, onderhouden wij goede contacten met collega's in de regio. Elk met hun eigen, aanvullende expertise. Door dit onderlinge contact blijven we op de hoogte van hun invulling van de hulp, waardoor we u naar aanleiding van onze adviezen gericht kunnen doorverwijzen als dit nodig is.

Drama- en Speltherapie
SensiKids
PMT-Den Bosch
Lianne van Someren

We werken samen met een fantastische therapeut die in een gymzaal in beweging het kind laat voelen en beleven hoe het anders kan denken en reageren in een moeilijke situatie.

 

Website: pmtdenbosch.nl

Binnen de praktijk van Janneke Cooijmans worden kinderen die hooggevoelig en veel moeite hebben met de prikkelverwerking goed geholpen.

 

Website: praktijksensikids.nl

VAJA staat voor Vrijgevestigde Ambulante Jeugdzorg Aanbieders. In heel Noordoost-Brabant zijn praktijken gevestigd waarbinnen orthopedagogen en pychologen werken voor kind en jeugd.

Website: samen-vaja.nl

Maud van Oorschot is een zeer ervaren therapeut die met spel en drama veel kan bereiken op het gebied van het leren omgaan met emoties, angsten, boosheid en het zelfbeeld.

Website: maudvanoorschot.nl

VAJA

We werken samen met Orthopedagoog Lianne van Someren die naast haar werkzaamheden binnen onze praktijk ook een eigen praktijk heeft. 

 

Website: liannevansomeren.nl

Lian van Erp

Vanuit haar praktijk voor Advies, Coaching en Therapie is Lian al vaak van toegevoegde waarde gebleken. Zowel kinderen als jongeren kunnen bij haar terecht voor (aanvullende) zorg.

Website: lianvanerp.nl

Praktijk Lef

Praktijk Lef past een combinatie van verschillende behandelmethodes toe bij lichamelijke of psychische klachten. Met behulp van een bodyscan en neurotransmitterprofiel kijken we samen welke voedings- en levensstijladviezen het beste bij het kind of volwassenen passen.

 

Website: praktijklef.com

Locatie Vught

(tevens postadres)

Taalstraat 89

5261 BB Vught

Locatie Gestel - Medisch

Centrum Achter de Linden

Schijndelseweg 15-j

5271 BK Sint-Michielsgestel

Locatie Boxtel

Gebouw van Tripade

Mgr. Wilmerstraat 22A

5281 JT Boxtel

Locatie Den Bosch

Pelssingel 20A

5212 PA 's-Hertogenbosch

Locatie Waalwijk

Gezondheidscentrum Het Koetshuis

Koetshuislaan 607

5146 BR Waalwijk

 

Locatie Waalwijk - Grotestraat

Grotestraat 142

4151 HC  Waalwijk

 

Locatie Oosterhout

Bredaseweg 106A

4902 NS  Oosterhout

© 2017 Spil Vught B.V.