Ons team

Spil-Vught en de locaties Spil-Gestel, Spil-Boxtel en Spil-Waalwijk worden geleid door Chantal Engbers (NVO Orthopedagoog Generalist). Binnen de praktijk is jarenlang ervaring aanwezig met kinderen en jongeren die te maken hebben met problemen in hun ontwikkeling, naast het begeleiden van hun ouders en leerkrachten. 

Chantal wil graag samen met haar team de kinderen zo snel mogelijk helpen op een vakbekwame manier die past bij het kind en de ouders. In overleg wordt het best passende traject uitgezet. Het team wil graag ook de school betrekken bij de ontwikkelkansen van hun leerling.

In Waalwijk krijgt u vooral te maken met Annemiek Jacobs als locatieleider. In Boxtel is dit Evi van Liempd.

Alle collega's binnen Praktijk Spil 

Chantal Engbers
Annemiek Jacobs
Sofie van Hoorn
Ingrid Martens
Filine van der Lande
Femke Nolet
Chantal Volmer
Lianne van Someren
Evi van Liempd
Renee Gerritse
Nikki de Groot
Esther Dousi
Odette Debets
Jiska Roodnat
Sophie Heesters
Onze visie

In de zorg gericht op het kind zien we steeds vaker dat sprake is van lang durende processen. Hierdoor duurt het lang voordat met de (juiste) handelingsadviezen aan de slag gegaan kan worden. Hierdoor wordt de druk op het kind en zijn/haar omgeving onnodig groot.

We willen indien nodig graag snel de juiste diagnose bij het kind stellen. Het is van belang dat het kind zich verder kan ontwikkelen en de verklaring (soms: de diagnose) goed een plaats kan geven. Zodat niet alleen het kind meer kan gaan genieten, maar ook de ouders en de school er voor het kind kunnen zijn.

Onze missie

We vinden het belangrijk om het verbindingspunt te zijn tussen kind, ouder, school en andere betrokkenen. We willen er, door middel van de juiste verklaring/diagnose, zeker van zijn dat de zorg passend is voor het kind en gericht is op duidelijkheid bij leer- en gedragsproblemen. Begeleiding is hier het sleutelwoord.

Locatie Vught

(tevens postadres)

Taalstraat 89

5261 BB Vught

Locatie Gestel - Medisch

Centrum Achter de Linden

Schijndelseweg 15-j

5271 BK Sint-Michielsgestel

Locatie Boxtel

Gebouw van Tripade

Mgr. Wilmerstraat 22A

5281 JT Boxtel

Locatie Den Bosch

Pelssingel 20A

5212 PA 's-Hertogenbosch

Locatie Waalwijk

Gezondheidscentrum Het Koetshuis

Koetshuislaan 607

5146 BR Waalwijk

 

Locatie Waalwijk - Grotestraat

Grotestraat 142

4151 HC  Waalwijk

 

Locatie Oosterhout

Bredaseweg 106A

4902 NS  Oosterhout

© 2017 Spil Vught B.V.