Ons team

De locaties in Noordoost Brabant worden geleid door Chantal Engbers; in Boxtel ondersteund door Sofie. In de regio's Hart van Brabant (omgeving Waalwijk) en West Brabant Oost (omgeving Oosterhout) is Annemiek Jacobs het aanspreekpunt. Binnen de praktijk is jarenlang ervaring aanwezig met kinderen en jongeren die te maken hebben met problemen in hun ontwikkeling, naast het begeleiden van hun ouders en leerkrachten. 

Wij helpen graag als team zo snel mogelijk, op een vakbekwame manier die past bij het kind en de ouders. In overleg wordt het best passende traject uitgezet. Het team wil graag ook de school betrekken bij de ontwikkelkansen van hun leerling.

Alle collega's binnen Praktijk Spil 

ChantalE.JPG
Chantal Engbers
BIG 19927314131
Annemiek.JPG
Annemiek Jacobs
BIG 39926879631
Filine.JPG
Filine van der Lande
Lianne.JPG
Lianne van Someren
BIG 49931047631


 
Sofie.JPG
Sofie van Hoorn
BIG 09931696131
Femke Nolet
Ingrid Martens
ChantalV.JPG
Chantal Volmer
Renee Gerritse
Nikki.JPG
Nikki de Groot
Esther.JPG
Esther Dousi
BIG 49930949131
Odette.JPG
Odette Debets
Laura.JPG
Laura Versteeg
logospil.jpg
Jiska Roodnat
BIG 39927452031
Sophie.JPG
Sophie Heesters
Claire.JPG
Claire van Dinther
Lily.JPG
Lily Stojkovski
28d47d07-d82e-40a1-9468-4a4f83f304e0.jpg
Lotte Hamers
logospil.jpg
Evelien Gerrits
Susanne.JPG
Susanne Jacobs
logospil.jpg
Bregtje van Nesselrooij
Inge.JPG
Inge Ruijgrok-Hamers
Addie.JPG
Addie van Ham
Onze visie

In de zorg gericht op het kind zien we steeds vaker dat sprake is van lang durende processen. Hierdoor duurt het lang voordat met de (juiste) handelingsadviezen aan de slag gegaan kan worden. Hierdoor wordt de druk op het kind en zijn/haar omgeving onnodig groot.

We willen indien nodig graag snel de juiste diagnose bij het kind stellen. Het is van belang dat het kind zich verder kan ontwikkelen en de verklaring (soms: de diagnose) goed een plaats kan geven. Zodat niet alleen het kind meer kan gaan genieten, maar ook de ouders en de school er voor het kind kunnen zijn.

Betrokkenheid

 

Samenwerking

Bereikbaarheid

Vooruitgang

Onze missie

We vinden het belangrijk om het verbindingspunt te zijn tussen kind, ouder, school en andere betrokkenen. We willen er, door middel van de juiste verklaring/diagnose, zeker van zijn dat de zorg passend is voor het kind en gericht is op duidelijkheid bij leer- en gedragsproblemen.

Demi.JPG
Demi Backx