Contactformulier

073 684 13 10

Routebeschrijving

Spil - Locatie Vught
Tevens postadres
Taalstraat 89
5261 BB Vught

Tegenover het pand is voldoende gelegenheid om te parkeren bij de serviceflat Eikendonk, ondanks het parkeerverbod. Bij voorkeur vragen wij u gebruik te maken van de achteringang van de praktijk. Recht tegenover de Parkeerplaats Eikendonk is een pad links van nr. 73. Wanneer u dat inloopt, kunt u voorbij de garages links een paadje in waar ongeveer 20 meter verder een donkerblauwe poort is. De poort van nr. 89 is altijd open.

Spil - Locatie Gestel
Medisch Centrum Achter de Linden
Schijndelseweg 15-J
5271 BK Sint-Michielsgestel

U kunt parkeren op het parkeerterrein van Medisch Centrum Achter de Linden. Bij binnenkomst is links, achterin de hal, de trap of lift. De praktijkruimte is op de tweede verdieping; rechts achterin de hoek. U hoeft zich niet te melden maar kunt plaatsnemen in onze wachtruimte op de tweede verdieping, dan komt een van onze medewerkers u halen. 

Spil - Locatie Waalwijk
Gezondheidscentrum Het Koetshuis
Koetshuislaan 607
5146 BR Waalwijk

U kunt gebruikmaken van de parkeergelegenheid bij gezondheidscentrum Het Koetshuis. Bij binnenkomst is links de praktijkruimte. U kunt plaatsnemen in de hal en een van onze medewerkers zal u komen halen.

Spil - Locatie Oosterhout
Bredaseweg 106A
4902 NS Oosterhout

U kunt parkeren aan de Bredaseweg of bij bedrijventerrein Tricorp (parkeren is gratis). Aan de straatzijde (Bredaseweg) is de ingang van het pand 106A (witte deuren). Vervolgens neemt u de trap waarna u in de wachtruimte uitkomt. Als u daar plaatsneemt komt een van onze medewerkers u halen.

Spil - Locatie Boxtel
Gebouw van Tripade
Mgr. Wilmerstraat 22A
5281 JT Boxtel

U kunt parkeren in de wijk. De ingang van de wachtruimte is te vinden aan de Deken de Wijsstraat. U hoeft zich niet te melden maar kunt plaatsnemen, dan komt een van onze medewerkers u halen. 

Spil - Locatie Den Bosch
Pelssingel 20A
5212 PA 's-Hertogenbosch

U kunt parkeren in de wijk. De ingang van de wachtruimte is te vinden aan de Pelssingel 20/20A. U hoeft zich niet te melden maar kunt rechts plaatsnemen, dan komt een van onze medewerkers u halen. 

Ter informatie kunt u hieronder onze klachtenregeling raadplegen:

Locatie Vught

(tevens postadres)

Taalstraat 89

5261 BB Vught

Locatie Gestel

Medisch Centrum Achter de Linden

Schijndelseweg 15-j

5271 BK Sint-Michielsgestel

Locatie Boxtel

Gebouw van Tripade

Mgr. Wilmerstraat 22A

5281 JT Boxtel

Locatie Waalwijk

Gezondheidscentrum Het Koetshuis

Koetshuislaan 607

5146 BR Waalwijk

 

Locatie Oosterhout

Bredaseweg 106A

4902 NS  Oosterhout

Locatie Den Bosch

Pelssingel 20A

5212 PA 's-Hertogenbosch

© 2017 Spil Vught B.V.