top of page

Contact

Bericht ontvangen!

Wilt u een aanmelding doen?

Via onze homepagina kunt u het aanmeldformulier doorlopen, door op de knop te drukken. Zo kunnen we u de juiste informatie geven en uw aanmelding beveiligd versturen.

Heeft u een meer algemene vraag?

                       (niet bedoeld voor aanmeldingen)

Belt u liever met ons?

We zijn voor overige vragen ook bereikbaar via het algemene telefoonnummer 073-6841310. Onze telefoniste zal uw vraag en contactgegevens noteren, zodat een collega contact met u kan opnemen. Voor aanmeldingen en informatie over de wachttijden zal zij u terugverwijzen naar de website, omdat u via de aanmeldprocedure de meest actuele informatie krijgt.

Algemene documenten:
Algemeen kader:
Afhankelijk van de vooropleiding van de zorgverlener wordt vanuit een fundament van passende kwaliteitsregisters, beroepscodes en competentieprofielen gewerkt (bijv. vanuit de SKJ, de NVO of het NIP).

Aanwijzingen per locatie

Spil - Locatie Vught
Tevens postadres
Helvoirtseweg 3
5261 CA Vught

U kunt parkeren bij de naastgelegen kerk, in de straat of de nabije omgeving (blauwe parkeerzone). Eenmaal voor het pand, kunt u aanbellen. Een medewerker van Praktijk Spil komt u ophalen voor uw afspraak.

Spil - Locatie Gestel
Medisch Centrum Achter de Linden
Schijndelseweg 15-J
5271 BK Sint-Michielsgestel

U kunt parkeren op het parkeerterrein van Medisch Centrum Achter de Linden. Bij binnenkomst is links, achterin de hal, de trap of lift. De praktijkruimte is op de tweede verdieping; rechts achterin de hoek. U hoeft zich niet te melden maar kunt plaatsnemen in onze wachtruimte op de tweede verdieping, dan komt een van onze medewerkers u halen. 

Spil - Locatie Heeswijk-Dinther
Gezondheidscentrum Heilaren
Heilarensestraat 64
5473 RB Heeswijk-Dinther

U kunt parkeren bij het naastgelegen parkeerterrein van het gezondheidscentrum. 

Spil - Locatie Vinkel
Dorpspraktijk Vinkel
Lindenlaan 28
5382 JA Vinkel

U kunt parkeren op het parkeerterrein voor de Dorpspraktijk. Bij binnenkomst vindt u links de wachtkamer. U hoeft zich niet te melden en mag plaatsnemen tot een medewerker u komt halen.

Spil - Locatie Den Bosch
Pelssingel 20A
5212 PA 's-Hertogenbosch

U kunt parkeren in de wijk. De ingang van de wachtruimte is te vinden aan de Pelssingel 20/20A. U hoeft zich niet te melden maar kunt rechts plaatsnemen, dan komt een van onze medewerkers u halen. 

Spil - Locatie Boxtel
(voorheen Tripade)
Mgr. Wilmerstraat 22A
5281 JT Boxtel

U kunt parkeren in de wijk. De ingang van de wachtruimte is te vinden aan de Deken de Wijsstraat. U hoeft zich niet te melden maar kunt plaatsnemen, dan komt een van onze medewerkers u halen. 

Spil - Waalwijk 
Burgemeester Verwielstraat 2D
5141 BD  Waalwijk

U kunt in de omgeving gratis parkeren, bijvoorbeeld bij het nabijgelegen ziekenhuis. Het pand is gelegen naast Apotheek Besoyen Eenmaal voor het pand, kunt u de via de voordeur naar binnen (deze is open). Wanneer u door de hal bent, kunt u rechts het pand naar binnen. U komt uit in de wachtruimte. Als u daar plaatsneemt, komt een van onze medewerkers u halen.

Spil - Locatie Oosterhout
Sint Antoniusstraat 8
4902 PV Oosterhout

U kunt gratis parkeren bij de Antoniuskerk. Wanneer u met uw rug naar de kerk toestaat, kunt u de weg (Ridderstraat) oversteken bij de rotonde richting de Sint Antoniussstraat. Vervolgens is het pand aan de rechterkant, nummer 8. U kunt naar binnen en direct rechtdoor lopen naar de wachtkamer. Daar zal een medewerker u komen halen. (In verband met Covid- maatregelen is de wachtruimte nog gesloten. Wij vragen u buiten te wachten, een medewerker komt u halen voor uw afspraak).

bottom of page