Contact

Bericht ontvangen!

Wilt u een aanmelding doen?

Via onze homepagina kunt u de juiste woonplaats selecteren. Zo kunnen we u de juiste informatie geven en uw aanmelding beveiligd versturen.

Heeft u een meer algemene vraag?

                       (niet bedoeld voor aanmeldingen)

Belt u liever met ons?

We zijn voor overige vragen ook bereikbaar via het algemene telefoonnummer 073-6841310. Onze telefoniste zal uw vraag en contactgegevens noteren, zodat een collega contact met u kan opnemen. Voor aanmeldingen en informatie over de wachttijden zal zij u terugverwijzen naar de website, omdat u daar de meest actuele informatie vindt voor uw regio.

Is aanmelden via de website voor u niet mogelijk? Geen probleem! Dit kunt u aangeven bij de telefoniste. Dan bellen we u terug en nemen we de informatie van de website met u door.

Algemene documenten:
Algemeen kader:
Afhankelijk van de vooropleiding van de zorgverlener wordt vanuit een fundament van passende kwaliteitsregisters, beroepscodes en competentieprofielen gewerkt (bijv. vanuit de SKJ, de NVO of het NIP).

Aanwijzingen per locatie

Spil - Locatie Vught
Tevens postadres
Taalstraat 89
5261 BB Vught

U kunt parkeren op of in de omgeving van de parkeerplaats nabij Rembrandtlaan nr. 1 (Vught). Achter het pand van Rembrandtlaan nr. 1 is een gang die leidt naar de poort van nr 89.

Deze poort is tijdens praktijk-uren open en dit is de ingang van de praktijk.

Spil - Locatie Gestel
Medisch Centrum Achter de Linden
Schijndelseweg 15-J
5271 BK Sint-Michielsgestel

U kunt parkeren op het parkeerterrein van Medisch Centrum Achter de Linden. Bij binnenkomst is links, achterin de hal, de trap of lift. De praktijkruimte is op de tweede verdieping; rechts achterin de hoek. U hoeft zich niet te melden maar kunt plaatsnemen in onze wachtruimte op de tweede verdieping, dan komt een van onze medewerkers u halen. 

Spil - Locatie Oosterhout
Sint Antoniusstraat 8
4902 PV Oosterhout

U kunt gratis parkeren bij de Antoniuskerk. Wanneer u met uw rug naar de kerk toestaat, kunt u de weg (Ridderstraat) oversteken bij de rotonde richting de Sint Antoniussstraat. Vervolgens is het pand aan de rechterkant, nummer 8. U kunt naar binnen en direct rechtdoor lopen naar de wachtkamer. Daar zal een medewerker u komen halen. (In verband met Covid- maatregelen is de wachtruimte nog gesloten. Wij vragen u buiten te wachten, een medewerker komt u halen voor uw afspraak).

Spil - Locatie Vinkel
Dorpspraktijk Vinkel
Lindenlaan 28
5382 JA Vinkel

U kunt parkeren op het parkeerterrein voor de Dorpspraktijk. Bij binnenkomst vindt u links de wachtkamer. U hoeft zich niet te melden en mag plaatsnemen tot een medewerker u komt halen.

Spil - Locatie Den Bosch
Pelssingel 20A
5212 PA 's-Hertogenbosch

U kunt parkeren in de wijk. De ingang van de wachtruimte is te vinden aan de Pelssingel 20/20A. U hoeft zich niet te melden maar kunt rechts plaatsnemen, dan komt een van onze medewerkers u halen. 

De eerste twee uur kunt u gratis parkeren bij het gemeentehuis aan de Taxandriaweg. Van daar af is het een klein stukje lopen naar de praktijk. In de Grotestraat zelf is vlakbij de praktijk ook een parkeerplaats (betaald parkeren). Aan de Gedempte Haven (restaurant Hugo) is het parkeren gratis. De praktijk is goed bereikbaar vanaf alle genoemde parkeerplaatsen. Eenmaal voor het pand, kunt u aanbellen. Aan het einde van de gang, om de hoek, is de wachtruimte. Als u daar plaatsneemt, komt een van onze medewerkers u halen.

Spil - Locatie Boxtel
(voorheen Tripade)
Mgr. Wilmerstraat 22A
5281 JT Boxtel

U kunt parkeren in de wijk. De ingang van de wachtruimte is te vinden aan de Deken de Wijsstraat. U hoeft zich niet te melden maar kunt plaatsnemen, dan komt een van onze medewerkers u halen. 

Spil - Waalwijk Grotestraat
Grotestraat 142
5141 HC  Waalwijk
Spil - Waalwijk Koetshuis
Gezondheidscentrum Het Koetshuis
Koetshuislaan 607
5146 BR Waalwijk

U kunt gebruikmaken van de parkeergelegenheid bij gezondheidscentrum Het Koetshuis. Bij binnenkomst is links de praktijkruimte. U kunt plaatsnemen in de hal en een van onze medewerkers zal u komen halen.