Wat wij bieden

We doen onderzoek naar de oorzaak van leer- en gedragsproblemen. Wanneer deze (bijvoorbeeld in de vorm van een diagnose zoals dyslexie, dyscalculie en ADHD) gevonden is, kan direct doorverwezen worden naar zowel interne als externe specialisten voor intensieve behandeling op alle gebieden. Daarnaast bieden we sociaal-emotionele behandeling voor kinderen en ouders, zoals faalangst-reductietraining en mindfulness voor kinderen. Ook bieden we gezinsbegeleiding.
 
We zijn gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van lees- en spellingproblemen (incl. dyslexie en ernstige enkelvoudige dyslexie). Ook onderzoek en behandeling bij reken-/wiskundeproblemen (en mogelijke dyscalculie) kan door ons worden verzorgd.

Door middel van gericht psychodiagnostisch onderzoek en gerichte begeleiding bieden we snel duidelijkheid bij leerproblemen en gedragsproblemen.

Voor jongeren en (jong)volwassenen bieden we Studie- en Beroepskeuzeonderzoek. Dit onderzoek draait volledig om jou en jouw toekomst. Door middel van een persoonlijk gesprek en studie-/beroepskeuzetesten stellen we samen jouw profiel op. Hierbij worden jouw interesses en vaardigheden gekoppeld aan concrete studies/beroepen. Ook voor werkenden die zich willen (her)oriënteren kan dit onderzoek helpen bij het maken van passende (vervolg)keuzes.

Handige links

Locatie Vught

(tevens postadres)

Taalstraat 89

5261 BB Vught

Locatie Gestel - Medisch

Centrum Achter de Linden

Schijndelseweg 15-j

5271 BK Sint-Michielsgestel

Locatie Boxtel

Gebouw van Tripade

Mgr. Wilmerstraat 22A

5281 JT Boxtel

Locatie Den Bosch

Pelssingel 20A

5212 PA 's-Hertogenbosch

Locatie Waalwijk

Gezondheidscentrum Het Koetshuis

Koetshuislaan 607

5146 BR Waalwijk

 

Locatie Waalwijk - Grotestraat

Grotestraat 142

4151 HC  Waalwijk

 

Locatie Oosterhout (per 30 maart)

Sint Antoniusstraat 8

4902 PV  Oosterhout

© 2017 Spil Vught B.V.